DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sahnedeki öpüşme Cengiz Kurtoğlu’nu panikletti!

Sahnedeki öpüşme Cengiz Kurtoğlu’nu panikletti!
23.12.2018
302
A+
A-

Arabesk müziğinin yaşayan efsanelerinden Cengiz Kurtoğlu Jolly Joker Vadistanbul’da sürprizlerle dolu bir konsere imza attı. Konser sırasında evlilik teklifi için sahneye çıkan bir çiftin öpüşmesi Cengiz Kurtoğlu’nu panikletti.

Geçmişten bugüne dillere pelesenk olmuş bir çok ölümsüz eserini seslendirdiği gecede sürpriz Karadeniz türküleriyle memleketine selamda yollayan Kurtoğlu, konserinin sonlarına doğru ise evlilik yolunda ilk adımlarını sahnesine atmak isteyen genç hayranlarının mutluluklarına şahitlik etti.

SAHNEDE ÖPÜŞÜNCE PANİKLEDİ!
Sahneye çağırdığı gençlere mutlu bir yuva kurmanın şifrelerini veren ve hayat tecrübelerinden örnekler sunan Cengiz Kurtoğlu, evlilik teklifinin ardından birbirleri ile öpüşen çifti son anda fark ederek adeta depara kalktı.

Seyircilerin şaşkın bakışları arasında ”Ne yapıyorsunuz arkadaşlar, o işi evlenince evde halledersiniz. Amannn…” sözleri ile genç çiftin ilk öpücüğünü elleriyle sansürleyen başarılı sanatçı bu halleriyle müzikseverlere uzun uzun kahkahalar attırdı. Bu anların ardından ”Sizden tek bir isteğim var. 50 yıl sonra yaşarsam yine bu sahnede buluşalım ve her şey nasıl gidiyor konuşalım.” diyerek çiçeği burnunda çifti tebrik eden ve sahnesinden uğurlayan Cengiz Kurtoğlu, ”Bu çocuk akşam altıdan sonra evden çıkamaz. Tarihe not düşüyorum.” sözleriyle de bir kez daha herkesi tebessüm ettirdi.

Yaklaşık iki buçuk saat kaldığı sahneden alkışlar eşliğinde inen Kurtoğlu, sürprizlerle dolu geceyi yine bir sürprizle noktalayarak Halil Sezai’nin dillere dolanan şarkısı ”İsyan”ı muhteşem sesiyle yeniden yorumladı.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.