DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’da ilk kavga:Türk takımında gerilim yükseldi!

Survivor’da ilk kavga:Türk takımında gerilim yükseldi!
12.02.2019
246
A+
A-

Survivor 2019’da Türkiye ve Yunanistan takımları ödül oyununda karşı karşıya geldi. Türkiye ve Yunanistan’da ortak yayınlanan Survivor 2019’da bu defa futbol maçı heyecanı yaşandı.

Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Survivor’da üst üste oyunlar kaybeden Türk takımı bu defa yiyecek ödülü için sahaya çıktı. Bir Survivor klasiği olan kumda futbol maçında Türkiye ve Yunanistan takımları kıran kırana mücadele etti. Kumda zor anlar yaşayan yarışmacılar oldukça yoruldu. Peki, Survivor’da ödül oyununu kim kazandı?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’ın 11 Şubat Pazartesi yayınlanan son bölümünde iki takım yarışmacıları, ödül oyunu için kıyasıya mücadele verdi. Kumda futbol oynayan yarışmacılar minyatür kalelere gol atmaya çalıştı. Oldukça aç olan iki takım yarışmacıları bu hafta oldukça lezzetli bir ödül için karşı karşıya geldiler. Ekmek ve bal yiyip enerji kazanacak olan yarışmacılar kumda futbol oynayarak mücadele verdiler. Yer yer sertliklerin yaşandığı mücadelede daha başarılı olan takım Yunan takımı oldu ve mücadeleyi 10-8’lik galibiyetle kazandılar.

OYUN SONRASINDA TÜRK TAKIMINDA GERGİNLİK!

Survivor Türkiye-Yunanistan yedinci bölümde oynanan ödül oyununda yenilgi alan Türk takımında Kader ve Seda arasında tartışma yaşandı. Kader ve Sema oyundaki hatalar nedeniyle gergin anlar yaşadı. Survivor’a iyi başlayan Türk takımında, son günlerde alınan yenilgiler moralleri bozdu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Dokunulmazlık oyununda yenilen Türk takımı bireysel dokunulmazlık oyununa çıktılar. Bireysel dokunulmazlığın sahibi kadınlarda Sude; erkeklerde ise Bora oldu. Konseyde en çok ismi kazılan kader olurken Sude, Okay’ın; Bora ise Atakan’ın ismini verdi. Böylelikle Kader, Okay ve Atakan eleme adayları oldu.

Surivor’ın 8. bölümünde eleme konseyi öncesi Yusuf ve Bora arasında tartışma yaşanıyor. Her iki yarışmacı da birbirine tehditler savuruyor. “Ayağını denk al” cümlesi ise yarışmaya damga vuruyor. Öte yandan bugün iki takımı yine ödül oyunu bekliyor. Gecenin sonunda ise bir kişi yarışmaya veda edecek.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.