DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Nusret’ten bahşiş iddialarına instagram’dan dikkat çeken gönderme!

Nusret’ten bahşiş iddialarına instagram’dan dikkat çeken gönderme!
17.11.2019
222
A+
A-

‘Tuz serpme’ hareketiyle fenomen olan sosyete etçisi Nusret Gökçe’nin, New York lokantasında garsonların bahşişlerine el koyduğu iddiasının yankıları sürüyor.

Tartışmalar sürerken, Nusret’ten jet bir gönderme geldi.

Dünyaca ünlü etçi, çıraklık yaptığı dönemden bir fotoğraf paylaşarak, “1 milyondan fazla eder” notunu yazdı.

Nusret çıkan haberlerle ilgili Cengiz Semercioğlu’na şu açıklamayı yapmıştı:

“Cezayı ödedim ama bir sor bakalım neden ödedim.Ben çalışanların bahşişinden pay almam, bunu hiçbir zaman hiçbir dükkanımda yapmadım. Dört çalışanın performansından memnun değildim. Bizim dükkanın çalışma anlayışına uymuyorlardı. Benim istediğim kadar iyi değillerdi ve hemen işlerine son verdim. Bu meselede çalışanların intikam duygusu devreye girdi.İşten atıldıkları için ‘Bak biz sana neler yapacağız’ duygusuyla hareket edip bu bahşiş meselesini ortaya attılar. Haberler de böyle yayıldığı için bir anda ‘çalışanın bahşişine göz koyan patron’ olarak yaftalandım”

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.