DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MasterChef’e veda eden isim belli oldu

MasterChef’e veda eden isim belli oldu
07.12.2020
261
A+
A-

MasterChef Türkiye’de 16. haftanın tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden kırmızı takımda Ebru, Serhat ve Eray eleme adayı oldu. Peki MasterChef Türkiye 2020’den kim elendi? Şefler yaptıkları kritik tadımın ardından kararlarını açıkladı.

MasterChef Türkiye’de bu akşam elenen isim belli oldu. Heyecanın dorukta olduğu MasterChef eleme gecesinde takımlar son kez dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım oldu ve bu takımın tüm yarışmacıları eleme adayı oldu. Üç yarışmacı arasında yapılan eleme oyunu sonucunda ise gecenin en zayıf tabağını hazırlayan isim, MasterChef’ten elendi.

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’de bu akşam eleme gecesi heyecanı yaşandı. Masterchef’in 6 Aralık 2020 tarihli 115. bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden Kırmızı takım olunca bireysel dokunulmazlık oyunu oynamaya gerek duyulmadı. Ve Eray, haftanın son eleme adayı oldu. Böylece, MasterChef’te bir ilk olarak bir takımın tüm yarışmacıları eleme adayı olmuş oldu.

Eray, Serhat ve Ebru haftanın eleme adayları olarak eleme oyununda karşı karşıya geldi. Bu oyunda yarışmacılardan istenen yemek Mehmet şefin imza tabağı oldu. Bu zorlu yemeği yapmaları için yarışmacılara verilen süre ise 45 dakika idi. Süre sonunda şefler tadım yaptıktan sonra Mehmet şefin tabağına en yakın hazırlayan ismin Serhat olduğunu açıkladı. Sonrasında ise gecenin en zayıf tabağı açıklandı. Rakiplerine göre daha zayıf tabak çıkaran Ebru, MasterChef’ten elenen isim oldu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.