DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah birbirine girdi

Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah birbirine girdi
03.08.2021
195
A+
A-

Türkiye’de devam eden orman yangınları için başlatılan ‘Help Turkey’ kampanyasını desteklemediğini belirten besteci ve söz yazarı Şehrazat, kendisine tepki gösteren oyuncu Farah Zeynep Abdullah’a, “Ne iş yaparsınız bile bilmem” diye yanıt verdi.

Türkiye’nin tatil bölgelerinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürerken, çalışmaların yetersiz olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, Twitter’dan başlattıkları ‘Help Turkey’ kampanyası ile yabancı ülkelerden Türkiye’ye yardım çağrısında bulundu.

Bu etiket altında 2 milyona yakın tweet atılırken, kampanyaya ünlü isimler de destek verdi. Ancak kampanyaya destek vermeyen besteci ve söz yazarı Şehrazat ile oyuncu Farah Zeynep Abdullah arasında kampanya nedeniyle gerginlik yaşandı.

“YARDIM ÇAĞRISI ÇOK AĞRIMA GİTTİ”

Şehrazat Twitter hesabından bir paylaşım yaparak “Bu yardım çağrısı çok ağrıma gitti. Vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardım çağrısını paylaşmayacağım” dedi.

“ONUR İÇİN YAŞAMAK NE ALAKA?”

Söz yazarının bu paylaşımına Farah Zeynep Abdullah cevap verdi. Abdullah, “Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka?” diye sordu.

“SİZ NE ANLARSINIZ…”

Farah Zeynep Abdullah Şehrazat’tan ilginç bir yanıt aldı. Şehrazat bu tepkiye “Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem” dedi.

Bunun üzerine Abdullah’ın verdiği yanıtlarla Şehrazat’ı tiye alması sosyal medyada gündem oldu.

Şehrazat’ın paylaşımına bir tepki de oyuncu Hazal Kaya’dan geldi. Kaya, “Bütün ülkeler bu gibi büyük felaket zamanlarında diğer ülkelerden yardım ister. Cayır cayır yanan canları izlemek gitsin zorunuza… Bir ağaç, bir köy, bir hayvan daha kurtulsun da kim ne derse desin bizim için… Ne tuhaf dertler var ya…” sözleriyle tartışmaya dahil oldu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.