DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ahmet Kural’ın eski sevgilisi konuştu

Ahmet Kural’ın eski sevgilisi konuştu
14.11.2018
236
A+
A-

Sanatçı Sıla’ya şiddet uyguladığı iddiasıyla ifadesi alınan Ahmet Kural’ın daha önce parmağını kırdığı öne sürülen eski sevgilisi Naz Çekem, “Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olurum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım” dedi.

Ahmet Kural’ın birlikte oldukları dönemde parmağını kırdığını iddia eden ve Sıla’ya destek mesajı veren Naz Çekem şöyle konuştu: “Ben de toplum içinde şiddet gördüğüm mekandaki kamera kayıtlarını inceleteceğim. Sıla beni şahit yazarsa onun için de şahit olurum. Şiddetin her türlüsüne karşıyım, eğer bakın iddialı konuşuyorum kadın aldatsa bile şiddet uygulanmaz, yaşamından çıkarırsın yoluna gidersi.

Sıla’nın, Kural’dan şikayetçi olmasıyla içinin rahatladığını vurgulayan Çekem şu sözleri dile getirdi: “Benim açımdan ilahi adalet yerini buldu. İnşallah güzel neticeler alacağız, içimiz rahat edecek. Dava açar mıyım bilmiyorum? Ama 5 yıl içinde geriye dönük oluyormuş, ailem duymasın diye darp raporu almamıştım. Ahmet bana dava açarsa benim de şiddete uğradığım mekandan kamera kayıtlarını almam gerekecek. Her şey orada ortaya çıkacak. Ahmet’in ailesi Sıla’yı eleştireceğine bence oğulları ile ilgilenseler daha iyi ederler. Ahmet Kural ile ilgili soru üzerine Çekem sözlerine şöyle devam etti: “Alkol sorunu olabileceğini düşünmüştüm, illa da alkol almıştır diyemem. Doktor değilim sonuçta. Bence öfke kontrol problemi var. Benim rastladığım zamanlarda alkol alan bir insandı. O olunca şiddet eğilimi oluyordu. Benim başıma bir kere geldi, bir kere özür de dilemedi” şeklinde iddialarını sıraladı.(cumhuriyet.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.