DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Akasya Asıltürkmen’den boşanma sonrası ilginç paylaşım

Akasya Asıltürkmen’den boşanma sonrası ilginç paylaşım
06.07.2019
228
A+
A-

Oyuncu Akasya Asıltürkmen hakkında çıkan boşanma haberleri sonrasında sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşıma imza attı.

Bundan üç yıl önce Serdar Özerman ile dünya evine giren Asıltürkmen eşiyle aldıkları ortak kararla tek celsede boşandı. Boşanma sonrası, takipçileri tarafından çok sayıda mesaj alan Asıltürkmen bir süre için bu mesajlara kayıtsız kalsa da sonrasında bir açıklama yapma gereği duydu. Takipçilerinden üzüntülerini ifade eden mesajlar atmalarını istemediğini söyleyen Asıltürkmen bu süreçlere alışılması ve normal karşılanması gerektiğinin altını çizdi.

Akasya Asıltürkmen’in paylaşımı

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.