DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş son yolculuğuna uğurlandı
21.07.2021
214
A+
A-

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 20 gündür corona virüsü tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tektaş için Teşvikiye Camii’nde cenaze namazı kılındı. Camii avlusunda görüntülenen Alişan ve acılı ailesi ayakta durmakta zorlandı.

Alişan’ın kardeşi ve aynı zamanda menajerliğini yapan Selçuk Tektaş, 20 gündür devam eden corona virüsü savaşını kaybetti. 41 yaşındaki Selçuk Tektaş, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Cenaze namazı için Teşvikiye Camii’nde toplanan acılı aile gözyaşlarına boğuldu. Alişan, annesine sarılarak teselli etmeye çalıştı. Melek Baykal, Çağla Şıkel, Okan Kurt, Murat Kurşun da törene katılarak yakın dostlarına destek oldu.

Kardeşinin tabutunun başından bir an olsun ayrılmayan Alişan, taziyeleri kabul ederken de ayakta durmakta güçlük çekti.

Kılınan cenaze namazının ardından Selçuk  Tektaş, Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ARADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Alişan ile telefonda görüşerek kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatı nedeniyle taziyelerini iletti. Görüşmede, Selçuk Tektaş’a Allah’tan rahmet, ailesine ve dostlarına baş sağlığı temennisinde bulundu.

SON PAYLAŞIMI DUYGULANDIRDI

Selçuk Tektaş, Instagram sayfasındaki son paylaşımını nisan ayında yapmış ve eşi Merve Tektaş’ın doğum gününü kutlamıştı… “Bugün benim canım aşkım, sevgilim, hayatımın anlamı, kızlarımın annesi, kısaca benim her şeyim doğmuş. Tam 13 yıldır beraberiz ve Rabbim’e ne kadar şükretsem az senin gibi bir hayat arkadaşına sahip olduğum için. Seni çok seviyorum meleğim son nefesime kadar hep yanındayım” diyen Selçuk Tektaş’ın mesajı görenleri duygulandırdı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.