DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alp Kırşan ikinci kez baba oldu!

Alp Kırşan ikinci kez baba oldu!
12.09.2018
303
A+
A-

Sunucu Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler Kırşan ikinci kez çocuk heyecanı yaşadı. Çiftin bu sabah oğulları Ata dünyaya geldi.

Alp Kırşan ve meslektaşı Zeynep Dörtkardeşler 2014 yılında nikah masasına oturmuş, çift ilk bebekleri Efe’yi 2015 yılında kucağına almıştı.

Bugün ikinci kez anne-baba olma heyecanı yaşayan Kırşan Ailesi’nin bebekleri ‘Ata’ dünyaya geldi.

Güzel haberi sosyal medyadan duyuran Alp Kırşan eşi ile çekildiği bu kareyi paylaşıp altına şu notu düştü: Efe’den sonra ikinci oğlumuz ATA 11.35 te dünyaya geldi, sağlıklı mutluyuz her şey yolunda geçti. Gönlü bizimle olan herkese şimdiden teşekkürler…(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.