DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Annesi Aylin Erçel’i kanserden kaybeden Hande Erçel’den 250 bin TL’lik yardım eli

Annesi Aylin Erçel’i kanserden kaybeden Hande Erçel’den 250 bin TL’lik yardım eli
19.11.2019
228
A+
A-

Azize dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Hande Erçel, takdir toplayacak bir haberle gündeme geldi. Annesi Aylin Erçel’i 11 Ocak günü kanserden kaybeden Hande Erçel, kendisiyle aynı kaderi yaşayan çocuklara 250 bin liralık yardımda bulundu.

Başrolünü Buğra Gülsoy ile paylaşacağı Azize dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hande Erçel, annesini kanser hastalığı sebebiyle kaybeden çocuklara 250 bin TL’lik yardımda bulundu.

Takvim gazetesinin haberine göre, Annesi Aylin Erçel’i 11 Ocak’ta kanserden kaybeden Hande Erçel, kendisiyle aynı kaderi yaşayanları unutmadı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde kozmetik markası Bobbi Brown’un yüzü olmak için 750 bin liraya ‘evet’ demişti.

GEÇTİĞİMİZ GÜN VERDİĞİ RÖPORTAJDA “ÇOK ZOR BİR SÜREÇ YAŞIYORUZ” DEMİŞTİ

Hande Erçel geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’nin, “Annenizi kısa süre önce kaybettiniz. Biliyorum bunları konuşmak çok zor ama nasıl bir süreç yaşadınız?” sorusuna, “Sizin de dediğiniz gibi çok zor bir süreç yaşıyoruz. Bunun dillendirilecek bir duygu olduğunu düşünmüyorum.” cevabını vermişti.

Uzun süredir şarkıcı Murat Dalkılıç ile birlikte olan Hande Erçel, aşklarına ilişkin yaptığı açıklamada ise her şeyin yolunda olduğunu ve her şeyin güzel gittiğini ifade etmişti.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.