DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aynı fotoğraf karesinde!

Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya aynı fotoğraf karesinde!
05.02.2020
249
A+
A-

Cem Yılmaz’ın Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra gönlünü Serenay Sarıkaya’ya kaptırdığı iddia edilmişti… Cem Yılmaz’ın Serenay’ın hesabını gizlice takip etmesi ve fotoğraflarına dalıp gitmesini itiraf edişi, magazin gündemien damga vurmuştu.

Serenay Sarıkaya’nın iddialar karşısında sessiz kalması, aşk haberlerini güçlendirmişti. Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya arasındaki aşk iddiaları tam durulmuştu ki, ikilinin birlikte yer aldığı kare sosyal medyay damga vurdu.

Bir buçuk sene aşk yaşayan ve evlenecekleri konuşulan Defne Samyeli ile Cem Yılmaz, ani bir kararla ilişkilerini noktaladı. Çiftin ilişkisinin bitmesinde sebep olarak da Serenay Sarıkaya gösterildi. Haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlamayarak sessiz kalan ikili, ilk kez aynı karede yer aldı.

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Alice Müzikali’nin 50. oyunu için verilen davete katıldı. Haklarında çıkan haberlere aldırış etmeyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya; Ezgi Mola, İbrahim Selim, Şükrü Özyıldız ve Enis Arıkan’la fotoğraf çektirdi. Başta ilişki yaşadıklarını inkar eden ikilinin pozları sosyal medyaya damga vurdu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.