DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’da nefes kesen ödül oyununu kazanan takım belli oldu

Survivor’da nefes kesen ödül oyununu kazanan takım belli oldu
06.04.2018
306
A+
A-

Survivor’da bu akşam iki oyun birden oynandı. Survivor son bölümde Ünlüler ve Gönüllüler hem iletişim hem de yemek ödülü için karşı karşıya geldi. Peki, ödül oyunlarını kim kazandı?

Survivor 39. bölümü yine nefes kesti. Yeni takımların ilk kez karşılaştığı yarışmada Ünlüler ve Gönüllüler yemek ve iletişim oyunlarına çıktılar.

YEMEK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor’da konsept değişikliği işe yaramış görünüyor. Yeni takımlar her iki ödül oyununda da baş baş bir mücadele sergilediler. Kazanın yoğurtlu et döner kazanacağı yarışmayı Ünlüler takımı kazandı.

İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Bu akşamki iletişim oyunu diğerlerine göre daha anlamlıydı. Kazanan takımın ailesinden bir kişiyle yüz yüze canlı olarak mesajlaşacağı iletişim oyununa Gönüllüler takımı muhteşem başladı. Daha sonra Ünlüler takımı toparladı ve başa baş bir oyun gerçekleşti. Skor 9-9’a kadar geldi. Oyun sonunda kazanan taraf ise Ünlüler takımı oldu.

DOKUNULMAZLIKTA YENİ DÖNEM

Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı yarışmacılar iletişim oyununa çıkmadan önce kural değişikliğine gidildiğini belirterek “Her hafta iki dokunulmazlık oynayacaksınız. Önce birinci dokunulmazlığı oynayacaksınız. Kaybeden takımdan iki aday çıkacak. Ertesi Gün ikinci dokunulmazlığı oynayacaksınız. Karşı takım kaybederse iki aday daha çıkacak. Aynı takım kaybederse tek aday daha çıkacak. Aynı takımdan 3 aday çıkmış olacak. Artık stratejiler son derece önemli olacak” dedi.

SURVİVOR’DA KİM HANGİ TAKIMDA?

GÖNÜLLÜLER

Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere, Hilmi Cem, Murat Ceylan, Damla Can, Anıl Berk Baki, Cumali Akgül, Funda Alyakış, Birsen Bekgöz, Yağmur Banda.

ÜNLÜLER

Turabi Çamkıran, Adem Kılıççı, Ümit Karan, Sema Aydemir, Berna Canbeldek, Elif Şadoğlu, Mustafa Kemal Kurt, Yiğit Dikmen, Sahra Işık ve Merve Aydın(Posta)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.