DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arda Öziri’nin sevgilisinden duygusal mesaj

Arda Öziri’nin sevgilisinden duygusal mesaj
31.05.2018
287
A+
A-

Oyuncu Arda Öziri, geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybetti. Geçirdiği motosiklet kazası sonrası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen Arda Öziri, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gözyaşları içinde toprağa verilen ünlü oyuncuyu son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Öziri’nin sevgilisi Vildan Örnek duygusal bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu Arda Öziri, geçtiğimiz pazar günü trafik kazasında hayatını kaybetti. Öziri’nin sevgilisi Vildan Örnek duygusal bir paylaşımda bulundu:

Örnek paylaştığı bu fotoğrafa, “Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden beri (27.05.2012) şimdi tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Sen babana kavuştun birgün biz de sana kavuşacağız. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan…” notunu düştü.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.