DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Akalın’ın boşanmasından sonra gözler Demet Şener’e çevrilmişti…

Demet Akalın’ın boşanmasından sonra gözler Demet Şener’e çevrilmişti…
12.09.2018
246
A+
A-

Eski model Demet Şener, aralarında 16 yıllık husumet bulunan Demet Akalın’ın boşanması hakkında suskunluğunu korusa da sosyal medyada yaptığı paylaşımına gelen yorumu beğenmesi dikkat çekti.

Şener’in sosyal medyada beğendiği bir yorum, Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin boşanma haberlerine gerçekte ne tepki verdiğini ortaya koydu. 2005 yılında evlenen Demet Şener ile İbrahim Kutluay’ın çekişmeli boşanma davası ocak ayında sonuçlanmış ve beklenen karar çıkmıştı. Ancak Şener kesinleşmemiş karara itiraz etmiş ve bu nedenle boşanma gerçekleşmemişti.

DEMET AKALIN’IN ‘DUL’ AÇIKLAMASI UNUTULMADI

16 yıl önce Demet Akalın ve İbrahim Kutluay’ın Demet Şener nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüş, İbrahim Kutluay daha sonra Demet Şener ile dünyaevine girmişti. Öte yandan, Demet Şener ve İbrahim Kutluay’ın boşanma kararına ‘2 çocukla ben de dul kalabilirdim’ yorumunu yapan Demet Akalın, böylelikle Demet Şener’den önce ‘dul’ kalmış oldu.

DEMET ŞENER’İN BEĞENDİĞİ YORUM

Herkesin bu boşanmanın ardından gözlerini çevirdiği Demet Şener’in dün yaptığı bir paylaşımına gelen yorumu beğenmesi olay oldu. Demet Şener’in pozunun altına yapılan ‘Ne demişler sen doğru dur Allah eğrinin cezasını verir. Sen çok asil bir bayansın. Senin günahını alanlar bir bir dökülüyor’ yorumunu beğenmesi Demet Akalın- Okan Kurt boşanma haberlerine nasıl tepki verdiğini ortaya koydu.

Kaynak:Sözcü


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.