DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Demet Şener’e şoke eden suçlama

Demet Şener’e şoke eden suçlama
30.10.2019
214
A+
A-

Eski manken Demet Şener ile eski basketbolcu Cenk Küpeli, geçtiğimiz haziran ayında nikah masasına oturmuştu.Cenk Küpeli’nin anne ve babasının bu evliliğe karşı olduğu öne sürülmüştü. Küpeli ise “Bir kırgınlık var ama ilerleyen günlerde bu durum değişir” sözleriyle, bu iddiaları yalanlamıştı.

Uzun süredir sessiz olan Cenk Küpeli’nin annesi ve babası Oya-Avni Küpeli sessizliğini bozdu. İkili, canlı yayın programında konuştu.

Demet Şener gözümüzün nuru oğlumuz Cenk’i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır.Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay’a değil, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz.Kesinlikle nispet için evlendi. Evlendikleri günden bu yana hatta flört ettikleri günden bu yana tüm uğraşılarımıza rağmen oğlumuzla hiçbir şekilde bağlantı kuramıyor ve görüşemiyoruz.Resmen Kutluay Ailesi’ne verdiği pozlarla, açıklamalarla nispet yapıyor. Oğlumuzla görüşememek, bizi çok üzüyor. Demet Şener’le görüşmeyi düşünmüyoruz ve onunla kesinlikle barışmayacağız.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.