DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Arda Turan ile Berkay kavga etti, yumruklar havada uçuştu!

Arda Turan ile Berkay kavga etti, yumruklar havada uçuştu!
10.10.2018
244
A+
A-

Başakşehir’de forma giyen futbolcu Arda Turan, şarkıcı Berkay’ın burnunu kırdı.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay, dün sabaha kadar Emirgan’daki Gizli Kalsın’da eğleniyordu. Hava almaya çıkan ikili, mekan önünde tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü ve yumruklar havada uçuştu.

BURNUNUN KIRILDIĞI ÖĞRENİLDİ

Sozcu.com.tr’nin ulaştığı bilgilere göre, kavgaya Arda Turan’ın arkadaş grubu da katıldı. Berkay’ın telefonlarına şu anda ulaşılmazken, ünlü popçunun burnunun kırıldığı ifade edildi.

Öte yandan kavgayla ilgili çarpıcı bir iddia da magazin gündeminde dolaşıyor. İddiaya göre Arda Turan, Berkay’ın eşi Özlem Şahin’e “Çok güzel bir kızsın, bekar olsan seni kaçırmazdım” dedi. Bunun üzerine Berkay, Arda’yı konuşmaya çağırdı. Alkollü olan Arda ise Berkay’a saldırdı.

GENÇ MODELE TERBİYESİZLİK YAPTI

Kavgaya şahit olan model Gizem Barlak ise, Arda Turan’a gidip konuşmaya çalıştığını ifade ederek, şöyle dedi: “Bak biz de burada eğleniyoruz bizim de eğlencemizi bölüyorsun’ dedim. O da garsonlara bağırdı; ‘Hanımefendiyi yarın eğlendirin, benden’ dedi.”
(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.