DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ozan Dolunay’dan sevgilisinin iç çamaşırsız pozlarına olay yorum

Ozan Dolunay’dan sevgilisinin iç çamaşırsız pozlarına olay yorum
21.08.2021
285
A+
A-

Instagram’dan paylaştığı iddialı fotoğraflarla adından söz ettiren Pelinay Yiğit, bu kez de iç çamaşırsız pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alan fotoğrafa, Yiğit’in oyuncu sevgilisi Ozan Dolunay’ın yorumu damga vurdu. Bu pozlara yorumsuz kalamayan Dolunay, ‘Evde yangın var’ yorumunu yaptı.

Yüksek Sosyete, İyi Günde Kötü Günde ve Zalim İstanbul gibi dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren oyuncu Ozan Dolunay, bir süredir sosyal medya fenomeni Pelinay Yiğit ile aşk yaşıyor. Paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Yiğit, son paylaştığı pozlar ise kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Instagram’da 117 bin takipçisi bulunan Pelinay Yiğit, son olarak iç çamaşırsız pozlarını paylaştı.

Yiğit’in herhangi gibi bir açıklama eklemeden paylaştığı pozlarına oyuncu sevgilisinden yorum gecikmedi.

Cesur pozlar karşısında sessiz kalamayan Ozan Dolunay, “Evde yangın var” yorumunu yaparak alev emojisi koydu. Yiğit ise oyuncu aşkına, “Alo 911” yorumuyla karşılığını verdi.

Pelinay Yiğit’in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Yiğit, sosyal medyada paylaştığı pozlarla adından söz ettiriyor. Çift, geçtiğimiz aylarda Çeşme’de tatilde samimi şekilde görüntülenmişti.

(acunn.com


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.