DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aslıhan Gürbüz isyan etti: Ben de işçi çocuğuyum

Aslıhan Gürbüz isyan etti: Ben de işçi çocuğuyum
28.05.2018
246
A+
A-

Oyuncu Aslıhan Gürbüz, Instagram hesabından yaptığı “İşçi çocuğuyum ben, işten çıkarılmayı da sendikayı da grevi de lokavtı da bilirim” paylaşımıyla sendikalı oldukları için işten çıkarılan Flormar işçilerine destek oldu.

Sendika üyesi oldukları gerekçesiyle işten çıkarılan 119 Flormar işçisinin direnişine bir destek de oyuncu Oyuncu Aslıhan Gürbüz ‘den geldi.

Instagram hesabından Flormar işçisine destek paylaşımlarında bulunan Gürbüz, sendikalı oldukları için işçiler işten çıkarıldıysa Flormar’ın boykot edilmeyi hak ettiğini vurguladı.

Gürbüz paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

İşçilerinizi (%80’i kadın) sendikaya üye oldukları için işten çıkardığınız doğru mudur?? Kadına yönelik kozmetik ürünü üretirken kendi işçisini Ramazan’da işten atan, üstelik de bunu sırf sendikaya üye oldular, atılan arkadaşlarına el salladılar, destek oldular diye yapıyorsan @flormarturkiye olarak, bu konuya hassasiyet gösterecek tüketicinin boykotunu da hak ediyorsun.

Sen neden dert edindin bu kadar derseniz. İşçi çocuğuyum ben, işten çıkarılmayı da sendikayı da grevi de lokavtı da bilirim. Gerçekten bir haksızlık var ise tüketici olarak boykota gitmek isterim. Gerçekten işçilerin hakkı yeniyor ise firmanın ürünü almamak ile ıslah edebilirim, bu da benim hakkım. Umarım gerçekler çıkar.

“Ben yapılan duyurunun resmiyetine ve gerçekliğine pek itimad etmedim. Gerçekten bilen, açıklayacak olan var mı! Petrol-İş Sendikası açıklama yapmış mı?”

Oyuncu Aslıhan Gürbüz , Instagram hesabından yaptığı “İşçi çocuğuyum ben, işten çıkarılmayı da sendikayı da grevi de lokavtı da bilirim” paylaşımıyla sendikalı oldukları için işten çıkarılan Flormar işçilerine destek oldu.(cumhuriyet.com.tr)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.