DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Athena Gökhan: Türkiye’de her ürün ve mal dolara bağlı

Athena Gökhan: Türkiye’de her ürün ve mal dolara bağlı
22.08.2020
204
A+
A-

‘Athena Gökhan’ olarak bilinen Gökhan Özoğuz, “Ülkemizde dolara dokunmayan hiçbir şey yok. Mesela, ‘Maaşı dolarla mı alıyorsun?’ gibi bir soru çok abes. Türkiye’de her ürün ve mal dolara bağlı” yorumunda bulundu.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, CNNTürk ekranlarında Ahmet Hakan’ın döviz kurlarına ilişkin sorusuna “Maaşınızı dolarla mı alıyorsunuz?” sorusuna yönelik olarak, “Maaşı dolarla mı alıyorsun?’ gibi bir soru çok abes. Türkiye’de her ürün ve mal dolara bağlı” yorumunda bulundu.

Athena Grubu’nun solisti Gökhan Özoğuz, önceki akşam trafikte görüntülendi. Camını açarak basın mensuplarıyla sohbet eden Özoğuz, Türkiye’nin ekonomisi hakkında konuştu.

Dolar ve Avro’nun çok yüksek olduğunu ifade eden Özoğuz, “Ekonomik durumumuz ortada. Çok üzülüyorum. Zor zamanlar geçecek inşallah. Ülkemizde dolara dokunmayan hiçbir şey yok. Mesela, ‘Maaşı dolarla mı alıyorsun?’ gibi bir soru çok abes. Türkiye’de her ürün ve mal dolara bağlı” yorumunda bulundu.

“ÇOCUĞUMU OKULA GÖNDERMEM”

Yüz yüze eğitimin 21 Eylül’de başlayacak olması hakkında da konuşan Özoğuz, “Ben çocuğumu okula göndermem. Çocuklar hijyen konusuna ne kadar dikkat edebilir?” diye konuştu.(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.