DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ece Erken’den Nihat Doğan ve Demet Akalın açıklaması

Ece Erken’den Nihat Doğan ve Demet Akalın açıklaması
16.09.2018
235
A+
A-

Nihat Doğan ile program yapan Ece Erken’den olay sözler… Ece Erken programa yeni bir sunucunun geldiğini açıkladı ve Demet Akalın ile ilgili de açıklamalarda bulundu

Sunucu Ece Erken, önceki gün Etiler’de oğlu Eymen’le birlikte alışverişteydi.

Ayaküstü gazetecilerle konuşan erken, iş arkadaşı Nihat Doğan’ın çocuk istismarından suçlanmasıyla alakalı soruları yanıtladı. Doğan’ın birlikte sundukları programın kadrosundan çıkarılmasıyla alakalı; “Pazartesi yeni bir sunucu geliyor. Benim de çok sevdiğim bir arkadaşım bir hanımefendi gelecek” diyen Erken sözlerine şöyle devam etti:

“Benim bazı çizgilerim var. O çizgiler arasında çocuk istismarı ve şiddet en başta geliyor. Babam da olsa arkasında durmam böyle bir şeyin. Aklanıncaya kadar bekliyorum. Böyle şeylerin delili şahidi olmaz. Bir takım şeyler açığa çıkar inşallah. Beyaz Tv gereken kararı aldı” dedi.

“ONUNLA ARKADAŞLIĞIM YOK”

Öte yandan Doğan’ın kendisine kırgın olup olmadığı sorulunca ise; “Ben ilk gün ‘inşallah aklanırsın’ diye mesaj attım. Ben görüşmüyorum kimseyle. Bana soğuk davranması için görüşmem lazım. Arkadaşlığım var mı yok! Bir iki hafta mesaim oldu. Ama böyle bir şeyin doğru olma ihtimali bile beni ürkütüyor” cevabını verdi.

“DEMET BENİ DÜŞMAN İLAN ETTİ”

Aynı zamanda arkadaşı Demet Akalın’ın da boşanmasıyla ilgili konuşan Erken, “Çok üzüldüm ayrılmasına. Bu konuyla alakalı görüşmedim kendisiyle. Bizim programda ilk bu haberler çıktı. Kendisi kızdı galiba bana, beni düşman ilan etti. Benim her zaman arkadaşımdır” dedi.

(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.