DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hastalığını yenmek için domuz sahiplendi

Hastalığını yenmek için domuz sahiplendi
06.08.2021
130
A+
A-

Son dönemde vasiliğin sona ermesi davası açtığı babasıyla yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Britney Spears, bu kez de anksiyete sorunuyla gündemde. Ünlü şarkıcı, anksiyete sorununun üstesinden gelebilmek için domuz sahiplendiğini açıklarken, sık sık at terapileri yaptığını da dile getirdi.

Britney Spears, son dönemde babası Jamie Spears’ın hayatını ve parasını kontrol ettiği 13 yıllık vasiliğin sona ermesi için verdiği mücadele ile gündemde. Mahkeme yargıcı, şarkıcının vasiliğin kaldırılması yönündeki talebini reddetmiş ve babasının korumasında kalmaya karar vermişti.

Yaşadıklarının ardından zor günler geçiren Spears, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. 9 yaşındaki pop şarkıcısı, Instagram paylaşımında hayatıyla ilgili detayları ve zihinsel sağlık durumundan bahsederken, kendisini rahatlatmak için yeni yöntemler geliştirdiğini ifade etti. Spears, Geeze adlı domuzu severken çekilen videosunu paylaştı. “Daha önce onun gibi bir domuz görmemiştim” diyen şarkıcı, domuzu biraz korkarak sevdiğini gösteren paylaşımında, “Bunu hiç paylaşmamıştım çünkü korkusuz bir şarkıcı olmam gerektiği için bu görüntü utanç vericiydi. Ama aynı zamanda atlarla da zaman geçiriyorum. Sosyal anksiyetemi (kaygı) hafifletmek için haftada birkaç gün at terapisi yapıyorum” dedi.

“Evcil bir domuz aldığımdan eminim” diyen Spears, “Havalı görünebilir ve ben de arabadan ilk indiğimde öyle düşündüm ama bu küçük adamla tanıştıktan beş dakika sonra beş kez kaka yaptı” diye esprili bir yorumda bulundu.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.