DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aslıhan Gürbüz sosyal medyayı salladı!

Aslıhan Gürbüz sosyal medyayı salladı!
05.04.2021
440
A+
A-

Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterini canlandıran güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz yeni imajıyla sosyal medyayı adeta salladı. Instagram’dan yaptığı paylaşımda saçlarının rengini değiştirdiği ve kestirdiği gözlemlenen Aslıhan Gürbüz’ün yeni imajına beğeni ve yorum yağdı.

Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Dizilere bir süre ara verip Ege’ye yerleşen Aslıhan Gürbüz’ün Kırmızı Oda ile ekranlara dönmesi sevenlerinde büyük heyecana neden olmuştu.

Özel hayatıyla da oldukça ilgi gören Aslıhan Gürbüz’ün yeni imajı da sosyal medyada gündem oldu. Aslıhan Gürbüz saçlarının rengini ve boyunu değiştirerek bahara yeni imajıyla girdi.

Gürbüz’ün bu tarzı hayranlarından büyük beğeni aldı. Verdiği kilolarla da dikkat çeken güzel oyuncuya yorum yağdı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.