DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ayla Çelik: Sapık gibi Özcan Deniz’in peşine düştüm

Ayla Çelik: Sapık gibi Özcan Deniz’in peşine düştüm
01.04.2022
137
A+
A-

‘Dur Bi Dinle’ programına konuk olan Ayla Çelik, Demet Akalın’ın söylediği ‘Türkan’ şarkısını aslında Özcan Deniz’in okumasını istediğini söyledi.

Armağan Çağlayan’ın YouTube’daki ‘Dur Bi Dinle’ programının bu haftaki konuğu ünlü isimlere şarkılar veren Ayla Çelik oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Ayla Çelik, Demet Akalın’ın söylediği ‘Türkan’ şarkısını nasıl yazdığını anlattı.

Televizyonda seyrettiği Türkan Şoray filminden ilham aldığını söyleyen Çelik, “Kendimi filme kaptırmışım. Bir öpüşme sahnesi var, ben de televizyona yaklaştım. Kendi kendime, ‘Öptürmüyor ki o’ dedim. Kendi trajik hikayemi onla birleştirdim. O anda yazmaya başladım” dedi.

“ÇOK BASKI YAPTIM”

Şarkıyı aslında Özcan Deniz’in okumasını istediğini de söyleyen Çelik, “Çok baskı yaptım. Peşine düştüm okuması için. Benden iki tane şarkı aldı zaten ama ısrar ediyorum ‘Bunu oku’ diye. ‘Yok almayacağım’ dedi. Ağabeyini falan aradım, sapık gibi peşine düştüm” diye konuştu.

‘Türkan’ şarkısı patladıktan sonra Özcan Deniz ile karşılaştığını anlatan Çelik, Deniz’in kendisine “Tamam bir şey deme” dediğini söyledi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.