DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bengü’den Fahriye Evcen’e destek!

Bengü’den Fahriye Evcen’e destek!
17.08.2019
253
A+
A-

4 ay önce doğum yapan ve dün havalimanında görüntülenen Fahriye Evcen’e bir destek de Bengü’den geldi.

5 Ağustos’ta kızı Zeynep’i dünyaya getiren Bengü ‘Her halinle çok çok güzelsin Fahriye!’ dedi.

Bengü, “Ben de yeni doğum yaptım… Lohusayım… Emziriyorum… Benim de ellerim, ayaklarım, yüzüm ödemden şiş… İyi besleniyorum, asla kilomu dert etmeden bizim için sağlıklı olan ve süt arttıran ne varsa yiyorum…”

“Yeter ki sütüm bol olsun… Bebeğim sağlıklı olsun, gözüm başka da bir şey görmüyor. Fahriye’nin de gözlerinden mutluluk akıyor… Pırıl pırıl bakıyor gözleri. Dünyanın en büyük aşkını yaşarken kilosunu hiç dert ettiğini sanmıyorum. Her halinle çok çok güzelsin Fahriye. Evladın ve eşinle hep sağlıkla, huzurla çok mutlu olun!”(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.