DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ itirafı

Sertab Erener’den ‘Sezen Aksu’ itirafı
30.11.2019
223
A+
A-

Sezen Aksu’nun müzik dünyamıza kazandırdığı başarılı sanatçı Sertab Erener, ustasıyla ilgili bir itirafta bulundu.

Başarılı sanatçı Sertab Erener, YouTube’da yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının konuğu oldu. Programa Sertab Erener’in samimi itirafları ve seslendirdiği şarkılar damgasını vurdu.

Sezen Aksu’nun öğrencisi olan Erener, programda bir itirafta bulundu ve “Sezen Aksu’nun Gülümse şarkısını ben söylemek isterdim” dedi. Sertab Erener çocukluğundan beri şarkı söylemeyi çok sevdiğini ve esas amacının ünlü olmak olmadığını vurguladı. “Sertab’ın Müzikali”nin kendisi için ne kadar önemli olduğunu söyleyen sevilen şarkılarından biri olan “Lal”i seslendirdi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.