DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beren Saat, Netflix’in Göbeklitepe dizisinde hangi rolde oynayacak?

Beren Saat, Netflix’in Göbeklitepe dizisinde hangi rolde oynayacak?
25.02.2019
237
A+
A-

Netflix’in yeni dizisinde Urfa, Göbeklitepe’de yaşayan Atiye adlı özel güçleri olan bir kadını canlandıracak olan Beren Saat yeni dizisi için çalışmalara başladı.

Beren Saat’in yeni Netflix dizisinde Urfa, Göbeklitepe’de yaşayan Atiye adlı özel güçleri olan bir kadını canlandıracağı bildirildi.Netflix, Türk yapımı ilk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’dan sonra Beren Saat’in başrolünde oynayacağı dizisinin ayrıntısı belli oldu. Beren Saat, dizide özel güçleri olan bir kadını canlandıracak.

Ekranlardan bir süre uzak kalan güzel oyuncu Beren Saat’in, Netflix dizisiyle sevenleriyle buluşacağı söylenmişti. Saat herhangi bir açıklama yapmazken, projenin detayları belli oldu.

‘DÜNYA’NIN UYANIŞI’ ROMANINDAN UYARLANIYOR

Dizinin uyarlandığı hikayenin, Şengül Boybaş’ın ilk romanı ‘Dünyanın Uyanışı’ndan uyarlandığı ortaya çıktı. Senaryo yazım süreci devam eden dizinin çekimleri Mart sonunda Göbeklitepe’de başlayacak.

INSTAGRAM’DAN PAYLAŞTI

Beren Saat, Netflix’in yeni dizisi için senaryo okuma çalışmalarına başladı. Haberi sosyal medyadan duyuran ünlü oyuncu ‘ilk gün’ notuyla bu fotoğrafını paylaştı.


(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.