DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Farah Zeynep Abdullah geçirdiği zor günleri anlattı!

Farah Zeynep Abdullah geçirdiği zor günleri anlattı!
11.11.2020
245
A+
A-

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sağlık sorunları nedeniyle geçirdiği zor günleri Elle dergisine anlattı. 31 yaşındaki güzel oyuncu bir dönem sağlık sorunları nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu belirtti.

Ünlü ve güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Elle dergisine samimi açıklamalarda bulundu. Bir dönem çok kötü sağlık sorunları geçirdiğini belirten güzel oyuncu, “Ayağım neyse de, bağırsak mantarıyla psikolojim de çok bozuldu o dönem” dedi.

Farah Zeynep Abdullah, Elle dergisine kapak oldu. Son dönemde bağırsak mantarı ve ayağına giren cam nedeniyle sağlık sorunları yaşayan 31 yaşındaki oyuncu, “Ayağım neyse de, bağırsak mantarıyla psikolojim de çok bozuldu o dönem” dedi.

Abdullah, “Kilo verince ‘ah yazık kilo al’, alınca da bir beğenmemezlik. Acayip bir baskı kuruluyor kadınların üzerine, sadece fiziği ve görüntüsüyle ilgili. Oysa sağlıklı ve mutlu olmamız değil mi önemli olan?” ifadelerini kullandı.

Estetik operasyonu geçirmediğini belirten oyuncu, “Gerçek olanı güzel buluyorum. Bir de dikkat ettim mesela annemin de benim de en beğendiğimiz kadınlar ve oyuncular, doğal haliyle yaş alanlar” şeklinde konuştu.

Hayvanlara deney yapan kozmetik markalarından gelen teklifleri kabul etmediğini söyleyen Farah Zeynep Abdullah, “Doğal ve faydalı olayım. Olacaksam öyle örnek olayım, çünkü ister istemez örnek oluyorsunuz, ün bir güç” açıklamasını yaptı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.