DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Erkan Petekkaya’dan tepki çeken korona videosu

Erkan Petekkaya’dan tepki çeken korona videosu
29.03.2020
239
A+
A-

Oyuncu Erkan Petekkaya, çekimlerine ara verilmeyen ‘Gel Dese Aşk’ isimli dizinin set çalışanlarıyla birlikte söylediği ‘oy korona’ adlı şarkıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Kalabalık set işçilerinin ve Erkan Petekkaya’nın bibirlerine yakın mesafede durduğu görüntüler tepki topladı.

Kendi bestelediği şarkıyı, ATV’de yayımlanan ve çekimlerine ara verilmeyen “Gel Dese Aşk” dizisinin set çalışanlarıyla birlikte seslendiren Petekkaya, sosyal medyada tepki topladı.

Çekilen videoyu “#oykorona #korona söz müzik e.p seslendirenler ep ve arkadaşları. Biz de tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları, güvenlik görevlileri gibi sizler evde oturun diye işimizin basındayız” sözleriyle paylaşan Petekkaya, şu ifadeleri kullandı:

” ‘oy korona korona’, söz müzik e.p., seslendirenler e.p. ve arkadaşları. Biz de tıpkı sağlık çalışanları, market çalışanları güvenlik görevlileri gibi sizler evde oturun diye işimizin başındayız. Bizim de işimiz sizleri eğlendirmek #evdekaltürkiye. Bu zor günlerde bir tebessüm ettiyseniz ne mutlu bize. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, şükür biz onuncu köydeyiz. Yaşasın soytarılar. Sevgiler selamlar”

#SETLERİDURDURUN

Geçen günlerde sinema bileşenleri #SetleriDurdurun çağrısı yapmış, Sanat Yönetmenleri Derneği de dizi çekimlerinin durdurulması için tüm televizyon kanallarına çağrıda bulunmuştu.

Çağrının ardından bazı dizi ve filmlerin çekimlerine ara verilse de, “Gel Dese Aşk” dizisinin de aralarında yer aldığı çoğu dizi çekimlerini sürdürüyor.

TEPKİLER SÜRÜYOR

Erkan Petekkaya’nın, sağlıkları tehlikeye atılan set işçilerini de çektiği vidoya dahil etmesi, Oyuncular Sendikası ve Sinema TV Sendikası da dahil olmak üzere birçok sanatçıdan tepki topladı.

Barış Atay: “Bu şartlarda çalışılmaz, hepimizin evinde kalması lazım” demesi gerekirken, çalışmak zorunda olan ve yapımcıya ne yazık ki bunu söyleyemediklerini bildiği insanları arkasına alıp , yaptığı şeye bak.

Elçin Sangu: Biz ne anlatıyoruz bas bas bunlar ne yapıyor… Gel de delirme… Ekibe yazık ekibe!!!

Sanat Yönetmenleri İstanbul Derneği: Hayır hiç komik değilisiniz… Üstelik bu zavallı halinizle ne kadar haklı olduğumuzu gösteriyorsunuz. Sosyal mesafeyi korumuyor, kendiniz ve çevreniz için ciddi tehlike arz ediyorsunuz.

Oyuncular Sendikası: #SorumsuzluğuKınıyoruz #Utanıyoruz #SetleriDurdurun

(Cumhuriyet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.