DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aytaç Şaşmaz coronaya yakalandı

Aytaç Şaşmaz coronaya yakalandı
12.04.2021
172
A+
A-

‘Hekimoğlu’ dizisinin başrol oyuncularından Aytaç Şaşmaz corona virüsüne yakalandı. Şaşmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Başrollerini Kaan Yıldırım, Timuçin Esen, Belçim Bilgin, Damla Colbay, Ebru Özkan, Okan Yalabık ve Aytaç Şaşmaz’ın üstlendiği ‘Hekimoğlu’ dizisinde corona virüsü vakası görüldü.

‘Hekimoğlu’nda ‘Emre’ karakterini canlandıran Aytaç Şaşmaz coronaya yakalandı. Dizinin çekimlerine ara veren Şaşmaz evinde karantinada bulunuyor.

Twitter hesabından açıklama yapan oyuncu, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

“MASKE TAKIP ÖNLEM ALMAYI UNUTMAYIN”

Şaşmaz, paylaşımında “Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim, çok şükür iyiyim. Karantinamın 9. günündeyim. Yarın her şey geçecek. Sayıların bu kadar çok arttığı bu günlerde lütfen maske takıp, önlemlerinizi almayı unutmayın” ifadelerini kullandı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.