DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kerem Bürsin’e sosyal medyadan büyük tepki!

Kerem Bürsin’e sosyal medyadan büyük tepki!
08.04.2021
183
A+
A-

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncusu Kerem Bürsin, kafelerde maskesiz oturanlara, “Kusura bakmayın ama siz salaksınız” dedi. Oyuncuya tepki yağdı.

FOX TV’de yayınlanan “Sen Çal Kapımı” dizisinde Hande Erçel’le başrolü paylaşan Kerem Bürsin, rol arkadaşıyla Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında ağır sözler sarfetti.

Çift, canlı yayında takipçilerinden gelen sorulara yanıt verdi. Bir ara konu pandemiyle geldi.

Maske takmayanlara hakaret eden Bürsin, şu sözleri sarfetti:

“SALAKSINIZ”

“Canlı yayın sırasında gerilen Kerem Bürsin “Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya… Maskelerinizi de çıkarıyorsunuz ya Affedersiniz ama siz salaksınız… “I’m sorry” (üzgünüm) Salaksınız..  Ailelerinizi insanları bir düşünün.”

Bürsin, bu sözleri sarfettiği sırada şoke olan Hande Erçel bir şey diyemedi. Kerem Bürsin’e sosyal medyadaki tüm mecralardan tepki yağdı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.