DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Burcu Binici komiserle karakolluk oldu

Burcu Binici komiserle karakolluk oldu
13.05.2018
258
A+
A-

Oyuncu Burcu Binici ile bir komiser, trafik ışığında tartışmaya başladı. Karakolda biten tartışma sonunda iki taraf da birbirlerinden şikâyetçi oldu. Binici’nin tartıştığı komiser, karakol çıkışı, “Bana ‘Ben de komiserim’ dedi. Ben de kimlik sordum. Göstermedi ve sağa sola telefon açmaya başladı. 10 dakika sonra kimliğini çıkararak havaya kaldırdı ve MOBESE kameralarına karşı gösterdi” dedi. Burcu Binici ise olayı “Yeşil ışık yanarken aracını üzerime sürdü. Kimliğimi sordu ve komiser olduğunu söyledi. ‘Seni içeri attırırım’ diye söylemlerde bulundu. Neye uğradığımı şaşırdım” ifadeleriyle anlattı

HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberine göre; oyuncu Burcu Binici, önceki akşam karakolluk oldu. İstanbul Beşiktaş’ta yürüyüş yaparken yayalar için yeşil ışık yandığı sırada karşıya geçerken üzerine doğru bir araç hareket eden Burcu Binici, aracın sürücüsüyle tartıştı. Komiser olduğunu söyleyen sürücü Binici’ye kimlik sordu, bunun üzerine tartışma büyüdü.

İki taraf da soluğu Beşiktaş Emniyet Amirliği’nde alıp birbirlerinden şikâyetçi oldu.

‘BANA ‘BEN DE KOMİSERİM’ DEDİ’

Binici’nin tartıştığı komiser, karakol çıkışı, ‘‘Bana ‘Ben de komiserim’ dedi. Ben de kimlik sordum. Göstermedi ve sağa sola telefon açmaya başladı. 10 dakika sonra kimliğini çıkararak havaya kaldırdı ve MOBESE kameralarına karşı gösterdi’’ diye konuştu.

Burcu Binici ise olayı şu şekilde anlattı:

‘‘Yeşil ışık yanarken aracını üzerime sürdü. Kimliğimi sordu ve komiser olduğunu söyledi. ‘Seni içeri attırırım’ diye söylemlerde bulundu. Neye uğradığımı şaşırdım. Amirleri gelip uzun süre çalıştıklarını, uykusuz kaldıklarını, bu yüzden çok yorgun oldukları için böyle bir hareket yapmış olabileceklerini söyledi. O kişilerin adına benden özür diledi. Ben de şikâyetçi olmayacaktım. Fakat bana çay geldi. Bir polis memuru çayı elimden alarak ‘O çayı içemezsin’ dedi, ben o an yıkıldım. ‘Neredeyim acaba?’ diye kendime sormaya başladım. Bu yüzden şikâyetçi oldum. Zaten MOBESE kayıtlarında her şey mevcut.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.