DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beren Saat ve Kenan Doğulu bir arada!

Beren Saat ve Kenan Doğulu bir arada!
14.07.2019
228
A+
A-

Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan Beren Saat ile Kenan Doğulu ortak bir arkadaşlarının doğum günü partisine katıldı

Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile ilgili boşanacakları dedikoduları ve genç yaşta kaybettiği sevgilisi Efe’yle olan fotoğraflarını Instagram’da paylaşması ile sık sık gündeme geliyor.

Eşinin doğum gününü Instagram’dan paylaştığı bir gönderiyle kutlayan Saat’in altına düştüğü not ise herkesin kafasını karıştırmıştı.

Şu ifadelere yer vermişti:

“Ne zaman boşanacaksınız?’ diyorlar sürekli; güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok. Boşanmak işin en kolay kısmı, ben evlenmeye de göre az hevesli taraftım zaten.”

“Benim için esas olan hep aşktı, aşktır! Bir yastıkta kocamak mı, beraber ölmek mi insanların bir aşkı başarmaktan anladığı bilemiyorum. Oysa sen, ben, babanın gitarı bir yatağın içinde; sonsuz zamanın durakladığı, ömrün tamamlandığı yüz yıllar yaşadık.”

“Bu demode romantizmde ortağım olduğun için teşekkür ederim. Sen tabi ki yeni şarkılar yazacaksın. Artık içimde ne öfke, ne en ufak bir pişmanlık; her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin. İyi ki doğdun da, sana aşık oldum.”

Ünlü oyuncu geçen gün de Instagram’da Oscar Wilde’nin bir sözünü paylaştı: ”Size sıradan biriymişsiniz gibi davranan kişileri asla sevmeyin.”

Bu söz Kenan Doğulu’ya bir gönderme gibi algılandı hâliyle.

Ünlü çiftin boşanma haberi beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Çift, yakın arkadaşları Hande Atıcı’nın doğum gününe birlikte katılarak “Boşanmayacağız” mesajı verdi.

(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.