DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir arada

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra bir arada
18.10.2023
76
A+
A-

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ başrollerini paylaştığı ”İstanbul İçin Son Çağrı” filmi için yıllar sonra rol arkadaşı olarak bir araya geldi. Fragmanı yayınlanan film 24 Kasım’da Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

Birlikte rol aldıkları ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde ‘Behlül ile Bihter’ karakterleri ile izleyicinin hafızasına kazınan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ bu kez Netflix filmi için izleyicinin karşısına çıkıyor. İkilinin yıllar sonra tekrar rol arkadaşı olduğu Netflix filminin ilk fragmanı yayınlandı.

BEREN SAAT VE KIVANÇ TATLITUĞ NETFLİX FİLMİNDE

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in başrollerinde yer aldığı Netflix yapımı “İstanbul İçin Son Çağrı” filminde yer alıyor.

Film, 24 Kasım’da Netflix’te yayınlanacak.

Filmin yayınlanan fragmanında Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ havalimanında tanışması yer aldı.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİNİN KONUSU NE?

Yayın tarihi bir videoyla duyurulan filmin konusu ise şöyle:

İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Serin ve Mehmet, New York’ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı unutulmaz bir geceye sürüklenir. Serin ve Mehmet hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır, ikisinin de evli olmaları.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.