DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sıla Gençoğlu, hakkında çıkan evlilik haberlerini soran muhabirlere cevap verdi

Sıla Gençoğlu, hakkında çıkan evlilik haberlerini soran muhabirlere cevap verdi
07.11.2019
208
A+
A-

Ahmet Kural ile olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra şef Hazer Amani ile aşk yaşamaya başlayan Sıla Gençoğlu, hakkında çıkan evlilik haberlerini soran muhabirlere cevap verdi.

Magazin Gazetecileri Derneği’nin düzenlediği ’24. Altın Objektif Ödülleri’ muhteşem bir organizasyonla sahiplerini buldu. Her yıl MGD tarafından düzenlenen tiyatro, müzik, sinema ve TV dünyasından ünlü isimlerin ödüllendirildiği ‘Altın Objektif Ödül Töreni’ne bu yıl da ilgi yoğundu. Sıla Gençoğlu, ‘En İyi Kadın Yorumcu’ ödülünün sahibi oldu.Sıla Gençoğlu, hakkında çıkan evlilik haberlerini soran muhabirlere cevap verdi.Başarılı şarkıcı, “Nasip, kısmet her şey. Bu tip şeyleri çok fazla konuşmamakta fayda var” dedi.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.