DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bergüzar Korel gözyaşları içinde yardım istedi

Bergüzar Korel gözyaşları içinde yardım istedi
19.08.2020
268
A+
A-

Oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesabından SMA hastalarının ilaçlarını daha kolay bulabilmeleri adına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulundu. Korel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözyaşlarına hakim olamadı.

Tedavisi için gerekli olan ilacı alamayan Umut bebek için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulunan Korel neredeyse tüm video boyunca ağladı ve yaşananların ne kadar acı olduğunu bir kez daha gösterdi.

“ALDIĞIM NEFESTEN UTANIYORUM”

Korel, gözyaşları içinde çektiği videosunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya “Yalvarıyorum sesimi duyun” diyerek seslendi.

SMA Hastaları için çırpınan ve sosyal medya hesabından onlara destek olmak adına çok sayıda paylaşımda bulunan Bergüzar Korel, yaşananlarla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

*Çok özür diliyorum. Böyle bir videoyu gerçekten koymak istemezdim ama ben artık gördüğüm şeylere çok üzülüyorum. Sizin desteğiniz istiyorum. Biraz önce Umut bebeğin sessizce içine ağladığı videosunu paylaştım.

*Gerçekten duygu sömürüsü yapmıyorum ama ben bir anne olarak bu çocukların bu haline dayanamıyorum. Lütfen sizden rica ediyorum. Bu çocukları sahiplenin. En azından Türkiye’de hakkı olan ilaçları almalarını sağlayın.

*Sağlık bakanı Fahrettin Koca’ya ve Sağlık Bakanlığı’na yalvarıyorum bu çocukların sesini duyun. Henüz Şubat ayında dünyaya gelmiş bu yavru hakkı olan ilacı alamadığı için şu an Adana sıcağında evde her yeri hortumlar bağlanmış bir şekilde hayatını sürdürmeye çalışıyor.

*Ben buna dayanamıyorum ve bazen aldığım nefesten utanıyorum.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.