DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bergüzar Korel o fotoğrafını ‘Üzgünüm’ diyerek paylaştı

Bergüzar Korel o fotoğrafını ‘Üzgünüm’ diyerek paylaştı
08.10.2023
78
A+
A-

Oyuncu Bergüzar Korel, nostaljik bir paylaşımda bulundu. Korel, ergenlik döneminden bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

‘Binbir Gece’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç, 2009 yılında dünyaevine girmişti.

14 yıllık mutlu evlilikleri devam eden ve Ali, Han, Leyla adında üç çocukları olan ünlü çiftten Korel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor.

Şu sıralar yeni dizisi için sürekli setlerde olan Bergüzar Korel son paylaşımıyla yine gündem oldu.

Korel, ergenlik döneminden bir kareyi “Arkadaşlar üzgünüm ama hiçbirimiz ponpon kız değildik” notuyla yayınladı.

“O MORLUKLAR, TOKATLAR FALAN HEP ROL DEĞİL Mİ?”

Geçen hafta da setten sabaha karşı eve dönen Bergüzar Korel, ne kadar yorgun ve bitkin olduğunu gösteren kareleri paylaşıp şu notu düşmüştü:

“Siz oyuncuların çok eğlenceli bir hayatı var ya. Mesela o morluklar, tokatlar falan hep rol değil mi? Gece çekimlerini gerçekten gece yapmıyorsunuz değil mi? Oynarken yanınızda lafları söyleyen biri var değil mi, o kadar sözü aklınızda tutmuyorsunuz?”

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.