DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sertar Ortaç’ın eski eşi Chloe sessizliğini bozdu

Sertar Ortaç’ın eski eşi  Chloe sessizliğini bozdu
28.07.2021
182
A+
A-

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan’la ilgili merak edilenlere yanıt vermişti. Ortaç, “Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?” sorusuna, “Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim” şeklinde konuşmuştu. Chloe Loughnan bu açıklamaların ardından sessizliğini bozdu.

Serdar Ortaç, maddi sıkıntıları nedeniyle 2019’da boşandığı İrlandalı model Chloe Loughnan’a nafaka borcunun tamamını ödeyememişti. Chloe de popçunun evine haciz göndermişti.

Önceki akşam Şile’de konser veren Serdar Ortaç, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Şarkıcıya 2019’da boşandığı eşi İrlandalı model Chloe Loughnan’la ilgili sorular yöneltildi. Ortaç, “Chloe Loughnan’la evliliğinizden çocuk sahibi olamadığınız için bir burukluk var mı içinizde?” sorusuna sert yanıt verdi: “Hiç yok. Şeytan görsün yüzünü! Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim.”

“EVİME HACİZ GETİRDİ”

Chloe Loughnan’a bugüne dek 700 bin lira nafaka ödediğini söyleyen Serdar Ortaç, tepkili konuştu: “Buna rağmen dava açtı, evime haciz getirdi. Neredeyse çay kaşıklarımı bile alacaklar. İşin enteresanı, avukatını onunla ben tanıştırdım. Tanıştırdığım avukat şimdi benimle uğraşıyor. Evlendikten sonra boşanınca erkeğin anası ağlıyor. Kadına borcu bitmiyor. 50 yıl sonra evlilik müessesesi kalkar, öyle hissediyorum.”

“HİKAYENİN İKİ YÜZÜ VAR”

Futbolcu Andy O’Connell ile aşk yaşayan modelin eski eşine ne yanıt vereceği ise merak konusu olmuştu. Instagram hesabından Ortaç’ın sözlerine yanıt veren Loughnan, “Sabırlı olmaya gayret ettim. İnsanlar benim hakkımda yalan söylerken sessiz ve saygılı kaldım. Her hikayenin iki yüzü vardır. Benim tarafımı bilseydiniz yazdığınız nefret dolu yorumlardan utanırdınız. Allah her şeyi görür” paylaşımını yaptı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.