DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İzdivaç programıyla ünlenen Solmaz ve Kaan karakolluk oldu

İzdivaç programıyla ünlenen Solmaz ve Kaan karakolluk oldu
16.03.2018
249
A+
A-

İzdivaç programları ile şöhreti yakalayan gelin adayı Solmaz, damat adayı Kaan ile karakolluk oldu. İddiaya göre Kaan, Solmaz’ın satın aldığı eşyaları sattı.

Kaan hakkında karakola şikayette bulunan Solmaz, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında şoke eden iddialarda bulundu.

Solmaz, “Sen nasıl namussuzsun be. Canlı yayın yapıp ‘eşyaları dağıttım’ diyor. Sen ne kadar paragöz bir adamsın. O eşyaları sen almadın. Ne diye satıyorsun onları? Senden ayrıldım diye pasaportumu almak nedir? Seni Allah’a havale ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaan’ın kendisini dövdüğünü ve aldattığını öne süren Solmaz, “Beni dövdün, beni aldattın. Fotoğrafları herkes gördü. Psikolojimi bozdun benim. O capcanlı kızı köle gibi eve kapattın. Senin de kız kardeşin, annen var. Beni kandırdın, beni kullandın” ifadelerini kullandı.(Milliyet/Cadde)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.