DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Betül Demir, yıllar önce gizlice çıktığı sahnede, ailesine nasıl yakalandığını anlattı

Betül Demir, yıllar önce gizlice çıktığı sahnede, ailesine nasıl yakalandığını anlattı
21.02.2020
206
A+
A-

İpek Açar’ın programına katılan Betül Demir yaptığı açıklama ile şaşırttı… Bir konser tadında gerçekleşen programda Demir, gizlice çıktığı konserde anne ve babasına nasıl yakalandığını anlattı.

Betül Demir, çekimler sırasında ailesinden gizli olarak sahneye çıkmaya başladığını, bir konserinde ise anne ve babasına nasıl yakalandığını anlattı. Demir: “Üniversitedeyken müzik grubu kurmuştum ve mayıs festivallerinde çıkıp şarkı söylüyorduk. Bir konserde benden sonra Kenan Doğulu sahneye çıkacaktı, çıktım sahneye son derece güvenle, söylüyorum şarkıyı derken baktım annem ve babam en önde. Bundan dönüşü yok, gözünü kapa sen oraya bakma dedim, gözümü kapattım, şarkılarımı söyleme başladım. Bir yandan da ağlıyorum. Sonra alkışları duyunca, başarımı görünce baktım benden fazla ağlamışlar… Sonuma kadar yanıma oldular, böylesine sevgi dolu, anlayışlı bir ailem olduğu için” dedi.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.