DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağatay Ulusoy saçlarını sıfıra vurdu

Çağatay Ulusoy saçlarını sıfıra vurdu
15.08.2019
271
A+
A-

Internet üzerinden yayın yapan bir platforma çektiği ‘Muhafız’ adlı dizi ile adından söz ettiren Çağatay Ulusoy yeni imajıyla şaşırttı.

Başrolünde oynadığı ‘Muhafız’ dizisinin beğenilmesinin ardından yeni sezonları için anlaşmaya varan Çağatay Ulusoy, instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile adeta hayranlarına ters köşe yaptı. Bir süredir kilo aldığı konuşulan oyuncu saçlarını kazıttıktan sonra objektif karşısına geçti ve yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu. Pek çok hayranı Ulusoy’un yeni imajını beğenirken bazıları da oyuncunun bu halini rapçi Benfero’ya benzetti. Başarılı oyuncunun takipçilerinden bir tanesi Ulusoy’un yeni imajını ‘Keloğlan filminde oynayacak’ sözleriyle ti ye aldı.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.