DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağatay Ulusoy’un yeni aşkı Bestemsu Özdemir

Çağatay Ulusoy’un yeni aşkı Bestemsu Özdemir
25.01.2018
402
A+
A-

Amerika’dan 2 hafta önce dönen Çağatay Ulusoy oyuncu Bestemsu Özdemir’in de bulunduğu bir grupla Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’da eğlendi

2 HAFTA ÖNCE BAŞLADI

Yaz başından bu yana Amerika-Los Angeles’ta olan Çağatay Ulusoy 2 hafta önce İstanbul’a döndü. Ayağının tozuyla çapkınlık yaptı. Çağatay Ulusoy 4 gün önce aralarında oyuncu Bestemsu Özdemir’in de bulunduğu bir grupla Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’da eğlendi.

Sonra arkadaşlarını Zekeriyaköy’deki villasına davet etti. Parti saat 10.00 sularında bitti, herkes evine gitti. Çağatay Ulusoy’un villasında kalan kişi Bestemsu Özdemir’di.

Çağatay Ulusoy kulüp çıkışı böyle görüntülendi.

GERİDE KALAN AŞKLAR

Çağatay Ulusoy ile Bestemsu Özdemir önceki akşam yine Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’daydı. Eğlence çıkışı kulübü ayrı araçlarla terk ettiler. Flaşların patladığını gören Çağatay Ulusoy panikle arkasını döndü.

Çağatay Ulusoy ‘İçerde’ dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Duygu Sarışan’dan geçen yaz ayrılmıştı.

Bestemsu Özdemir ise oyuncu Can Yaman ile olan ilişkisinin bittiğini şu sözlerle duyurmuştu: “Benim alnım ak, başım dik. Olmadı, yürümedi. Anlaşamadık işte.”

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Son günlerde popüler bir isim haline gelen Bestemsu Özdemir 25 yaşında. Duru güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu 2012 yılından beri oyunculuk yapıyor.

6 yıllık kariyerinde hızlı bir yükseliş sergileyen Bestemsu Özdemir, İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Moda Tasarım bölümü mezunu.

Bir yandan oyunculuk serüveni ile ilgili eğitimler alırken diğer yandan ise resimler yapmaya başladı.

Modellik yapmaya ise lise senelerinde başladı.

Modellik zamanlarında Kıvanç Tatlıtuğ’un ağabeyi menajerCem Tatlıtuğ ile tanıştı ve modellik mesleğini bırakarak oyunculuğa doğru hareket etti. Hala Cem Tatlıtuğ’un ajansında çalışıyor ve o ajansa bağlı.

Kara Para Aşk dizisinde canlandırdığı Nilüfer karakteri ile hatırlanan Bestemsu Özdemir, ilk olarak Sakarya Fırat adındaki dizide yer aldı.

Bestemsu Özdemir şu anda Meryem adlı dizide Beliz karakterini canlandırıyor.

Kaynak:Posta


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.