DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağla Şıkel’den Emre Altuğ açıklaması

Çağla Şıkel’den Emre Altuğ açıklaması
14.05.2018
252
A+
A-

Mesleki başarılarının yanı sıra annelik konusunda hemcinslerinin örnek aldığı isimler arasında yer alan; podyumların aranılan ismi Çağla Şıkel, yazar Ayşe Arman, oyuncu Nilgün Belgün ve şarkıcı Nükhet Duru bir araya geldi.

Emre Altuğ sorusuna net cevap

Şarkıcı Emre Altuğ ile 2008 yılında evlenip 2015’te boşanan manken ve sunucu Çağla Şıkel, “Herkes bana ‘Emre’yle barışmayı düşünür müsün?’ diye soruyor. Öyle bir durum yok. Yeniden çocuk sahibi olmak istiyorum ama baba adayı yok” dedi.

‘Anne olmak istiyorum’

Nükhet Duru, “Annemle ayrılıp yeniden birleştiğimiz değişik bir hikayemiz var. 13 yaşında sahneye çıkmaya başladım, 3 adama çok büyük aşık oldum, en büyük platonik aşkım Brad Pitt. Tekrar anne olmayı çok isterim ama malzeme yok” şeklinde konuştu.

‘Aşka aşığım’

Nilgün Belgün, “Kızlarımla kardeş gibiyiz. 3 cenaze 4 nikah şeklinde bir hayatım var. Aynı adamla iki defa evlendim.. Yeniden olsa yine evlenirim, aşka aşık bir kadınım” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.