DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çağla Şıkel’den flaş Kaan Yıldırım açıklaması

Çağla Şıkel’den flaş Kaan Yıldırım açıklaması
08.09.2021
196
A+
A-

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, önceki gün Etiler’deki bir eczanede objektiflere yansıdı. Hadise’den ayrılan Kaan Yıldırım’la aşk yaşadığı iddia edilen Çağla Şıkel, iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Çağla Şıkel, Kaan Yıldırım’la haklarında çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Çağla Şıkel, Covid-19 nedeniyle 1.5 yıl ara verilen eğitim öğretimin yeniden başlamasıyla mutluluk yaşadığını anlatıp “Şimdi çocukları almaya gidiyorum. Çok mutlular. Çocuklar bugünü çok bekliyordu onların okumaya daha çok ihtiyacı var.

“BU İŞTEN KURTULAMAYACAĞIZ”

Snob Magazin’in haberine göre; Şıkel, hala aşı olmaktan kaçınanların olduğunun hatırlatılması üzerine ise, “Aşı olmayanlar Covid-19’un bitmesini beklemesinler! Yani Covid-19’un bitmesini bekleyen birilerinin mutlaka aşı olmuş olması ve umutlanıyor olması lazım. Çünkü bizim tek yolumuz aşı! Bu salgın başka bir şekilde bitmeyecek. Toplumun tamamı aşı olmadıkça, farklı mutasyonlar görmeye devam edeceğiz ve bu işten kurtulamayacağız” şeklinde konuştu. Şıkel’in terlikleri dikkatlerden kaçmadı.

“ARAMIZDA AŞK YOK”

Çağla Şıkel’ın adı oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk dedikodularına karışmıştı. Bu iddiaya yanıt veren Şıkel, “Aramızda aşk yok. Kaan’la sadece arkadaşız, aramızda ilişki olma ihtimali de yok” diyerek dedikodulara son noktayı koydu.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.