DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Caner Erkin’den Seren Serengil’e yanıt

Caner Erkin’den Seren Serengil’e yanıt
10.04.2018
305
A+
A-

Caner Erkin’le evli olan Şükran Ovalı’nın estetiksiz hali karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Seren Serengil, “Çocuk boşanacak şimdi” ifadesini kullandı. Caner Erkin’den cevap gecikmedi

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı’nın estetiksiz halini yayınladılar.

4 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Şükran Ovalı’nın estetiksiz hali karşısında büyük şaşkınlık yaşayan program yorumcularından Seren Serengil, “Çok kötü resmini bulmuşsunuz. Çocuk boşanacak şimdi” ifadesini kullandı.

DURUMU KURTARMAYA ÇALIŞTI

Şakınlığını üzerinden attıktan sonra sözlerine devam eden Seren Serengil, “Ama photoshop da yapmış olabilirler” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

ŞÜKRAN OVALI KONUŞTU

Bu açıklamalardan sonra Şükran Ovalı, Instagram hesabından estetiksiz hali olduğu iddia edilen fotoğrafı paylaşarak “rol için her şekle girdim, bu fotoğraf photoshoplu ama burnum kocaman olsaydı da gocunmazdım” dedi.

Bir diğer açıklama ise Caner Erkin’den geldi. Caner Erkin, eşinin fotoğrafını paylaşarak “Ben seni her halinle sevdim, seveceğim…” yazdı.

Kaynak:Mynet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.