DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Caner Toygar’ın eşi Berke yaşadığı sıkıntıları anlattı

Caner Toygar’ın eşi Berke yaşadığı sıkıntıları anlattı
01.02.2018
275
A+
A-

Eşi Caner Toygar’dan şiddet gördüğünü söyleyen Berke Kentli, onunla birlikte olduğu dönemlerde yaşadığı sıkıntıları anlattı

Katıldığı yarışma programlarıyla adını duyuran Caner Toygar ile Esra Erol’un izdivaç programında tanışıp evlenen Berke, Caner’den şiddet gördüğünü söyleyerek boşanma kararı almıştı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına konuk olan Berke, ”Caner’le birlikteyken afedersiniz su alacak paramız bile yoktu. Gidip çalışayım deyince tepki gösterdi bana. Eşim bana saygılı, hürmetini hiçbir zaman esirgemediği taktirde ben ekmek de yerim zeytin de, yağmurun altında da yürürüm.” dedi.

“CANER BENİ ARABADAN ATMAYA KALKTI”

Berke geçen gün de Caner Toygar tarafından şiddete uğradığını şu sözlerle anlatmıştı:

“Ben çok severek evlendim. Caner bana ilk zamanlarda merhametli ve iyi yüzünü gösterdi. Caner’i sevdim ve güvendiğim için evlendim. Caner’den evlenmeden önce de şiddet gördüm ama onu değiştirebilirim sandım. Caner bana ilk şiddeti arabada gösterdi, beni arabadan atmaya çalıştı.”(Posta)

Sivas masaj salonları


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.