DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı

Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı
06.10.2018
255
A+
A-

Önceki gün bir güzellik merkezinin açılışına katılan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yaptığı açıklamalarla dikkati çekti.

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, Suadiye’deki açılışa 700 bin TL değerindeki kendi adı ve soyadının baş harflerini taşıyan plakalı araçla geldi.

Yaşlı bir kadının Ciğeci ile fotoğraf çektirmek istemesi üzerine ortaya renkli görüntüler çıktı. Selin Ciğerci, “Bu teyzeye sorun kesin torunu da beni takip ediyordur. 7’den 70’e ne mutlu bana” dedi.

Diyarbakırspor’da forma giyen Gökhan Çıra ile önümüzdeki yaz evleneceğini açıklayan Selin Ciğerci, boynundaki 5’i 1 yerde kolyesinin sorulması üzerine, “Onu sevgili kayınvalidem aldı. Bendeki yeri ayrı” cevabını verdi.

Gökhan Çıra’nın hediye alıp almadığı sorulunca ise Ciğerci, “Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hala ödüyor, daha ne olsun” şeklinde konuştu.(mynet)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.