DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cem Davran’dan tartışılacak sözler!

Cem Davran’dan tartışılacak sözler!
19.01.2020
208
A+
A-

Usta tiyatrocu Cem Davran, cehaletin büyüdüğünü belirterek, “Birkaç jenerasyon bu acıyla yaşayacak belli oldu” dedi.

Sokakta, sosyal medyada, siyaset arenasında yaşanılanlar Cem Davran’ı umutsuzluğa sevk etti. Cehaletin giderek büyüdüğünü belirten Davran, birkaç jenerasyon için umutsuz olduğunu ifade etti. Twitter hesabından çarpıcı bir mesajla düşüncesini dile getiren Davran şöyle dedi:

“Bugüne ve yarına dair umutları söndüren bir cehalet giderek büyüyor, serpiliyor. Birkaç jenerasyon bu acıyla yaşayacak belli oldu. İnşallah daha sonrakiler aydınlığa keyifle dokunur.”

GENÇLER UMUTLU

Davran’ın bu mesajına katılanlar olduğu kadar katılmayanlar da vardı. Özellikle genç takipçileri Davran kadar umutsuz olmadıklarını, geleceğin kendileri adına bugünlerden daha güzel olacağını vurguladı.(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.