DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Murat Övüç hakkında hapis istemi!

Murat Övüç hakkında hapis istemi!
13.06.2020
198
A+
A-

Gelen son dakika haberine göre, sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında, Ermenilere söylediği sözler yüzünden açılan soruşturma tamamlandı. Savcılık soruşturmanın tamamlanmasının ardından Murat Övüç’e “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle iddianame düzenledi.

Geçtiğimiz günlerde savcılığa giderek Ermeniler hakkında söylediği sözlerle alakalı ifade veren sosyal medya fenomeni Murat Övüç hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından savcılık Murat Övüç hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama”suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle iddianame düzenledi. İddianamenin kabul edilmesinin ardından Övüç, Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Murat Övüç  1968 yılında Van’da dünyaya geldi. Partevniyal Lisesi’ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü’nde okudu. Üç ablası ve bir abisi olan Murat Övüç, 5 kardeşin en küçüğü. 7 yıllık evliliğinden 19 yaşında bir oğlu olan Murat Övüç, Beyoğlu’nda otel ve restoran işletiyor.

Tüm bunların yanı sıra yönetmenliğini Sedat Kapurtu’nun üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli komedi filminin oyuncu kadrosunda yer almıştı.(acunn.com)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.