DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Oyuncu Çağrı Çıtanak’ın annesi enkaz altında: Lütfen yardım edin

Oyuncu Çağrı Çıtanak’ın annesi enkaz altında: Lütfen yardım edin
07.02.2023
84
A+
A-

Oyuncu Çağrı Çıtanak sosyal medya hesabından annesinin enkaz altında olduğunu duyurup yardım istedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gece yarısı 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Gaziantep, Sivas, Hatay, Şanlıurfa, Mersin, Samsun, Trabzon başta olmak üzere birçok kentte hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralı var.

“ANNEM ORADAYDI!”

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından oyuncu Çağrı Çıtanak Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Çıtanak, annesinin Antakya’da Sümerler Mahallesi’nde yıkılan binada enkaz altında kaldığını ifade ederek yardım çağrısı yaptı.

Çıtanak, “Hatay / Antakya / Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi’nde yıkılan bina A /3 Blok, doğup büyüdüğüm apartmandır. Annem oradaydı! Bu bina en yüksek ve haliyle en çok oturanı olan binasıdır. Lütfen daha fazla insanın kurtulması için ulaşın ve yardım edin” diyerek, AFAD (Afet ve Acil Durum Müdürlüğü) ve AHBAP Derneği’ne seslendi.

(Sözcü)


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.