DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Pınar Tevetoğlu’ndan Tarkan’a yasak

Pınar Tevetoğlu’ndan Tarkan’a yasak
04.03.2018
287
A+
A-

Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu yeni çekeceği klipte seksi dansçı istemediğini söyledi

Tarkan son albümü ’10’un ilk klibini ‘Yolla’ya çekmiş, ‘Beni Çok Sev’de ise eşi Pınar Tevetoğlu ile kamera karşısına geçmişti. Posta’nın haberine göre;3’üncü klibine hazırlanan Tarkan’a, Nisan 2016’da evlendiği 4 aylık hamile eşinden yasak geldi.

Pınar Tevetoğlu, seksi manken ya da dansçıları istemediğini söyledi. Tarkan klipte tek başına olacak. Tarkan baba olacağını Instagram’da yayınladığı videoda şu sözlerle duyurmuştu:

“Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar ‘doğru mu değili mi?’. ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘yok öyle bir şey’ desek de   inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.